0732.489.345   office@robrand.ro
RoBrand
Branding
O imagine memorabilă,
uşor de recunoscut de către orice consumator.
RoBrand
robrand
Creare de logo
Fie că te gândeşti să ieşi pe piaţă cu un produs nou (care în viitor ar putea să devină brand), fie că vrei să rebranduieşti un produs al firmei tale, compania RoBrand îţi stă la dispoziţie. Crearea unui logo puternic va constitui un avantaj pe segmentul tău de piaţă. Numai în acest fel vei putea oferi publicului posibilitatea de a interacţiona cu brandul tău şi cu valorile pe care acest brand le posedă.

robrand
Creaţie siglă
1300 euro
robrand
Creaţie nume
1100 euro
robrand
Creaţie slogan
700 euro
Manualul de identitate vizuală
Acest instrument va fi ghidul pentru o reprezentare eficientă a business-ului tău. Uniforma personalului dintr-o companie, cărţile de vizită, foile cu antet, plicurile personalizate, mijloacele de transport branduite, toate reprezintă forme de comunicare a identităţii vizuale care vor fi inserate în Manualul de identitate vizuală al brandului tău.

robrand
Documentare la faţa locului
100 euro
robrand
Creaţie manual de identitate
500 euro
robrand
Redactare manual de identitate
1000 euro
robrand
Tipărire manual de identitate
100 euro
robrand
robrand
Creaţie concept grafic
Numai un designer îţi poate crea un concept grafic pentru toate materialele publicitare astfel încât să atragi atenţia potenţialilor tăi clienţi. Mesajul pe care vrei să-l transmiţi e foarte important. Mesajul transmis trebuie să fie clar şi să fie înţeles de client aşa cum îţi doreşti tu. Între un brand şi strategia de comunicare se crează o legătură puternică. Gândeşte-te la o masă de oameni care se identifică permanent cu personalitatea brandului tău. Pentru acea masă de oameni sentimentul de încredere se află la un nivel maxim şi va rămâne acolo atât timp cât brandul livrează parametrii de calitate declaraţi. Iar brandul tău se diferenţiază net de concurenţă, pentru că acţioneză asupra părţii emotive a consumatorului.

robrand
Documentare la faţa locului
100 euro
robrand
Creaţie concept
de la 300 euro / produs
Înregistrarea la OSIM
Înregistrarea brandului dumneavoastră la Oficiul de Standardizare Invenţii şi Mărci (OSIM) este foarte importantă. Numai în acest mod numele brandului, sigla brandului şi sloganul brandului vor fi protejate în faţa concurenţei.
Şi asta nu este tot !
Printr-un brand înregistrat, clienţii tăi şi potenţialii tăi clienţi te vor trata cu mai mult respect.
Pentru că înregistrarea la OSIM este semnul că îţi pasă de brandul tău şi că tu eşti în stare să faci orice pentru a fi un învingător.  
robrand
Intermediere înregistrare
100 euro
oră
robrand
Taxe de înregistrare
1632 lei
 
robrand
Taxă pentru clasă suplimentară
180 lei
/ clasă
robrand

Observator de brand

Soluţia perfectă pentru a creşte cu 50% numarul de clienţi

RoBrand

RoBrand reprezintă deja un nume pe piaţa de branding din România. Prin activităţile de promovare, creaţie şi producţie publicitară, RoBrand a reuşit să-şi atragă de partea sa nume importante de companii şi de instituţii din România.

Portofoliu clienţi

Comly.JPGTelega.jpgBoromir.jpgMirdatod.jpgadama.jpgRomvac.JPGcosr.JPGVergreencover.jpgfarmtech.jpgchemtura.JPGbiso.jpgPioneer.jpg